Hampus Flodmar inför seriestarten

212
Foto: Daniel Lundgren

Vi fortsätter intervjuserien och uppladdningen inför U-lagets premiärmatch i division två med några av de nya killarna. Idag får ni höra om Hampus Flodmars tankar så här långt och vilka förväntningar han har på säsongen.

Du fick träna en del med U-laget under förra säsongen, hur känns det att få ta klivet upp i år?
-Det ska bli kul, men även utmanande att få ta steget upp och testa hur man står sig mot motståndet i division två.

Hur tycker du att försäsongen varit?
– Som alla vet är en försäsong inte glass och ballong direkt, men jag tycker ändå att vi gnuggade på bra under sommaren.

Du är född 2004 och har förutom spel i U-laget också USM och JAS att se fram emot. Har du några mål uppsatta och hur tror du att FBC kommer stå sig i dessa serier och turneringar?
– För mig är målen i båda lagen solklara. Guld är det enda vi har i sikte och lyckas vi att få fram bra prestationer i matcherna tror jag att chanserna för guld är riktigt stora.

Hur ser du på U-lagets chanser i division två och vad behöver vi göra för att lyckas?
– I division två har vi som många vet en väldigt ung men ändå skicklig trupp och med en del fina kvitton från försäsongen så är övre halvan av tabellen absolut ingen omöjlighet. Det häller att vi fortsätter med de fina prestationer vi har fått fram under försäsongen.

Hur ser du på truppen och konkurrensen som finns?
– Som jag tidigare nämnt har vi en väldigt ung men skicklig trupp. Jag tror att detta kommer gynna hela truppen då alla kommer vilja bli bättre och konkurrensen bli större.

Premiär nu på söndag klockan 16.00 borta mot Guldheden, vågar du tippa resultat?
– Jag tror att Guldheden kommer att ha en stor hemmaplansfördel i och med parketten i Valhalla, men att vi drar det längsta strået och vinner med 7-5.

Missa inte matchen som streamas via vår kanal på Solidsport.
https://solidsport.com/lerumplay/games/g/hrv3nc5n