Storartad avslutning för Bagheera!

239
Foto: Christoffer Sturesson

Förra lördagen så bjöd Rydsbergshallen upp till fest för årets Bagheeralirare under den stora Bagheera avslutningen. Spelarna fick visa upp sina färdigheter och avsluta med ett klassiskt Bagheerahopp innan spelarna tog emot sitt diplom för en utmärkt genomförd innebandysäsong!

Publiken fick se avslutningen på hemmaplan i tv-sofforna då allt livesändes och grupperna fick delas upp i tre block för att säkerställa en så smittosäker avslutning som möjligt. Se lite bilder från avslutningen längre ner på sidan.

FBC Lerum tackade dessutom av Magnus T Carlsson och Torbjörn Bergendahl som efter flera år som Bagheeraansvariga nu kliver åt sidan för nya krafter att ta vid. Magnus och Torbjörn har gjort ett fantastiskt arbete med att fostra framtidens FBC-lirare och FBC Lerum är oerhört tacksamma för det fantastiska engagemang som lagts ner från dem båda.

Vi tackar dessutom Nils-Olov Hermansson som senaste åren varit ansvarig för Bagheera i Gråbo och utvecklat FBC Lerums verksamhet där till att nu ha starka kullar födda 2010/11 och 2013/14 att bygga vidare på.

Magnus T Carlsson hälsar följande:
– Jag vill tacka Daniel Telder som höll ihop certifieringen hela dagen, Leif Viklund för ljus/ljud och specialeffekter, Anton Viklund producent Youtube Live, Sören Petersson som såg till att den varma korven blev varm, Sture på Office och naturligtvis Tobbe som varit min tränarkompis i många år med Bagheera.

Tack alla ledare som hjälpte till att bygga om Rydbergshallen fredag kväll, Tack för ert engagemang på avslutningen, och hjälpen att avrusta Rydsbergshallen.

Vi tackar nu för oss, och önskar er alla, inte minst barnen fortsatt roliga träningar och matcher med FBC Lerum

Lite bilder från avslutningen: