Ringhagen lämnar FBC Lerum

687
Foto: Daniel Lundgren(D-foto)

Gustav Ringhagen som senaste säsongen tillhört herrsektionen som en av de konkurrerande målvakterna har valt att gå vidare i sin karriär och valt att lämna FBC Lerum.

Ringhagen som inför fjolårssäsongen anslöt till Lerum från IK Zenith var tidigt med och visade fina intentioner under försäsongen när JAS-laget blandat annat tog guld i den första upplagan av Lerum Floorball Cup där man vann i överlägsen stil.

Därefter fick han chansen att starta i division 2-matcherna där vårt unga lag som nykomlingar blandade och gav under de fem spelade matcherna. Ringhagen fanns även med i den Allsvenska truppen vid två tillfällen, dock utan speltid.

Han kommer inom kort presenteras av sin nya förening och vi önskar Gustav ett stort lycka till med sin fortsatta innebandykarriär.