Anton Olofsson ny herrtränare nästa säsong

1145
Foto: Christoffer Sturesson

FBC Lerum kan presentera att Anton Olofsson återigen kommer finnas med i klubbens verksamhet och organisation från nästa säsong.

Anton kommer tar över som huvudtränare i Herrlaget efter Andreas Franzen som täckt upp de sex sista matcherna under säsongen. Han kommer även axla ansvaret som JAS-tränare för killarna kommande säsong. FBC Lerums ordförande Pontus Larsson kommenterar:
– Anton är en otroligt kompetent person med tydlig målbild och stort driv som kommer vara helt rätt drivkraft för FBC Lerum. Vi påbörjar nu en 3-årsplan för herrsektionen med ambitioner om att bli ännu bättre.

Arbetet med truppen är en pågående process och framöver kommer övrig stab och andra pusselbitar att presenteras.

Klubben passar även på att tacka Andreas ”Frazze” Franzén som under seriens sista sex matcher agerade huvudtränare och avslutade säsongen starkt med totalt 15 inspelade poäng. Frazze som under avslutningen av säsongen fortsatt kommer leda JAS-laget där man framöver har ett playoff som väntar efter gruppsegern.
– Min drivkraft har alltid varit kopplad till ungdomsverksamheten i FBC Lerum så detta var troligtvis bara en kort vända på seniornivå. I början av juni blir jag och min sambo föräldrar, så tiden får utvisa hur nästa säsong ser ut för min del, säger Frazze.