Playoff nästa för HJ-JAS

339

I torsdags så spelade JAS-killarna säsongens sista gruppspelsmatch på bortaplan.

Det var Alingsås på schemat som faktiskt hade en chans att nå playoff, där man dock skulle behöva slå Lerum med klar målskillnad. Anton Svanberg tänkte såhär inför matchen.

– Att vi skulle avsluta snyggt och gå in med en go känsla inför playoff, säger Svanberg.

En ganska trög första halva av matchen. Vad säger du om den?

– Alingsås står i en liten box på sin planhalva när vi har bollen och är inte jättesugna på att dra upp tempot, samtidigt som vi tar konstiga beslut med och utan boll.

Det var först under den andra halvan och i tredje perioden som det rann iväg och Lerum till sist kunde vinna klart med 0-9.

– Vi började skjuta mer och blev lite hungrigare på att göra mål. Samtidigt som vi tar bra beslut och jobbar rätt över hela banan.

Svanberg noterades för fyra assist i matchen och vann därmed både den interna, men även den totalt poängligan med ett klart imponerande poängsnitt.

– I början av säsongen så brydde jag mig inte så jättemycket, men sen när det rullade på bra med poängskörden så började jag tänka lite på den. Jag ville vara den som gjorde flest poäng i Lerum 🙂

Playoff mot lindås framöver. Tankar kring den?
– Det kommer att bli en tuff match, lindås är duktiga när det väl gäller någonting. Kommer vi upp i nivå och sätter våra grunder så tror jag dock att vi kommer att vinna. Det gäller att vara ödmjuk inför uppgiften.

Playoff matchen mot Lindås kommer att spelas söndag 10 april i Rydsbergshallen. Biljettinfo inom kort.