FBC Lerum upptagna som medlemmar i parasportsförbundet

97

Det är med glädje vi idag tar emot ett meddelande från Riksidrottsförbundet att vår ansökan om fullvärdigt medlemskap i Svenska Parasportförbundet är godkänd! Därmed är vi också upptagna i Västra Götalands Parasportförbund.

FBC Lerum har tidigare hjälpt föreningen FUB med ledare till deras innebandypass. I våras blev dock den verksamheten en del av FBC Lerum och vi tar nu nästa steg i och med dagens meddelande.

Ansvarig för FBC Lerums parasport, MagnusT Carlsson gläds äver beslutet:
– Det känns jätteinspirerande att vi nu är med i familjen, med allt vad det innebär! Men framför allt skapar det möjligheter för oss att utveckla verksamheten tillsammans med våra spelare och ledare och övriga intressenter.

Idag fredag 2 september kl 15:30 drar säsongen igång i Rydsbergshallen.