Olofsson ser fram emot ett nytt möte med Warberg

363
Foto: Christoffer Sturesson

Under fredagskvällen spelas den första matchen av två i den andra omgången av Svenska Cupen. På andra sidan är det Warberg som står och det är Lerum som börjar hemma i Arenan.

I den första omgången så besegrade Lerum division 1-laget Halmstad med 14-4 och man slog även seriebekantingen Lindås med 7-4 i en träningsmatch.

– Vi har jobbat vidare med våra grunder i spelet som vi gjort sen vi gick in i hall egentligen, ingen hokus pokus utan enkla saker. Vi har petat på lite småsaker vi behöver bli bättre på också som vi fått svart på vitt från de matcher vi spelat hittills, det känns som vi ligger hyggligt i fas även om det är en lång väg kvar till Rom, säger huvudtränare Anton Olofsson till hemsidan.

Warberg på agenda , vad tänker du inför?
– Det ska bli kul, jag personligen gillar att möta Warberg. Jag känner väl att vi har rätt bra koll på dem och vet vad som väntar! Som alltid när Warberg spelar blir det full fart och högt tempo vilket är kul för publiken! Jag tänker att dem som dyker upp på fredag får se vilken matchbild det blir.

Detta blir inte första gången man möter Warberg. I en första tidig träningsmatch på bortaplan så förlorade man med klara 9-3 och har därmed klart vad som behöver förbättras.

– Det var en intressant match, den matchen gav oss mycket bra kvitton som vi kunde ta med oss, både bra saker men även saker som jag nu hoppas vi rättat till. Vi behöver ha koll på bröderna Birgersson såklart och se till att vinna lite fler dueller än vad vi gjorde i träningsmatchen.

Sett till försäsongen överlag. Skulle du säga att ni lägger där ni planerat?
– Jo men det hoppas jag vi gör, det har ju vart lite rullans i truppen men det känns bra, kurvan pekar åt rätt håll och det är det viktiga även om vi är långt ifrån i mål med processen så att säga men vi känner oss redo!

Missa inte morgondagens match i Lerums Arena, matchstart 19.30.
Förköp köper ni här!