Höstlovs Camp 2022

603

Nu öppnar vi upp anmälan till årets Höstlovscamp. Campet arrangeras 31 oktober till 2 november, d.v.s. måndag-onsdag. Campet är på dagtid med ungefärliga tider om 08.00 till 16.00.

ANMÄLAN HÄR

PLATSER/INNEHÅLL
Plats är inte helt spikad ännu. Målsättningen är att vi ska kunna vara i Lerums Arena, men vi har inte fått klartecken ännu. Det kan innebära att vi någon, några eller alla dagar istället är i Rydsbergshallen. Vi återkommer med information så fort vi får detta från kommunen.

INNEHÅLL
Vi kommer att blanda innehållet, men fokus kommer vara i att erbjuda så mycket innebandy som möjligt i allt från teknikbanor, spel på mindre ytor och roliga tävlingsmoment.

ÅLDRAR OCH TIDER
Campet kommer att genomföras under vecka 44, måndag till onsdag kl. ca 8.00–16.00 (31:a oktober – 2:a november). Campet kommer att vara tillgänglig för ungdomar födda 2011-2015. Deltagarna delas in i grupper utifrån sin ålder. Maximalt antal deltagare är 25 personer per grupp, visst avsteg kan göras.

INNEHÅLL OCH PRISER
Höstlovscampet är ett dagläger. Anmälningsavgiften skall vara betald 26:e oktober. Det är först till kvarn och antalet platser är begränsat. Man anmäler sig via formuläret nedan och betalar sedan avgiften.

Avgiften är samma för alla deltagarna och är på 1 300 kr och i denna ingår allt nedan:

  • Lunch/mellanmål
  • Träning på fullstorplan
  • Spela småmålsturnering.
  • Träna teknik/Skott

INNEBANDYTRÄNINGAR OCH TURNERINGSSPEL
Träningspassen är ca en timme och alla träningsgrupper garanteras två träningspass per dag på stor plan. Fokus på träningarna ligger i att lyfta alla deltagares grundtekniska färdigheter under roliga och stimulerande former. Det kommer även att förekomma träning och aktiviteter utomhus.

GRUPPINDELNING OCH SCHEMA

Träningsgrupperna kommer att indelas efter ålder och kön om inte synnerliga skäl föreligger. Gruppindelningen görs baserat på åldrar i dessa åldrar är preliminära och vissa justeringar kan komma att göras utifrån hur många anmälningar som görs i respektive grupp och eventuell nivåanpassning.

ANMÄLAN
Anmälan görs via vårt Först till kvarn är det som gäller. Antalet platser är begränsat. Fyll i samtliga fält i formuläret. På hemsidan läggs information ut löpande, så håll utkik.

ANMÄLAN HÄR

Efter att betalning är gjord är anmälan bindande. Återbetalning av anmälningsavgiften:
Avanmälan innan 26:e oktober – full återbetalning minus en adminkostnad på 75:-
Avanmälan efter 26:e oktober – återbetalning på icke fasta kostnader(fasta kostnader = t.ex. mat). ´