Matchens profil – Tim Sandblom inför Warberg

295

Efter drygt tre veckor utan matcher är det återigen dags för våra herrar att ta på sig det röda matchstället och sikta på nya poäng i den södra allsvenskan när en tuff bortamatch väntar.

Innan uppehållet så hade man en match på hemmaplan mot Hovslätt som lockade storpublik, men där man fick se sig förlorande med uddamålet. En revanschlusta väcktes, vilket Tim Sandblom intygar.

– Vi gick ner i gruvan igen och slet för att det ska bli bättre efter uppehållet.

Lerum har alltså därefter haft flera veckor under VM-uppehållet att jobba med saker i spelet för att få till en positiv trend nu när man startar igen. Hur har man då nyttjat uppehållet?
– Genom hårt slit både på och utanför plan, många timmar lagda på att vara förberedda.

Motståndet på lördag står alltså Warberg för, en bortamatch av tuffaste karaktär.
– Tuff och rolig match som väntar oss.

Den här hösten har man reda nu mött Warberg vid tre tillfällen. En träningsmatch samt dubbelmötet i Svenska Cupen. Resultaten har varit blandade och det krävs en prestation av hög klass för chans på poäng.
– Att vi följer gameplan och sätter grundplåten samt att vi har killer i oss när vi väl får lägena. Eld i hjärtat is i skallen blir nyckelorden.

Sandblom som inledde säsongen med att vara skadad, men som nu har kommit tillbaka i spel och även testats som back en del i sin comeback.
– Jag gillar att ha boll och driva tempo så därför har back rollen funkat bra, men tog någon match att komma in i matchtempot igen. Vet att jag har mycket mer i mig så detta uppehållet kom perfekt för mig och laget. Nu hoppas jag att jag och laget steppar upp och hoppas på vinnarspåret igen.