Vi startar FBC Lerum second hand

128

FBC Lerum vill värna om en grön innebandy och arbeta för en positiv klimatutveckling. Därför startar föreningen nu en egen second hand butik med fokus på sport/fritid.

Vi är medvetna om att våra medlemmar växer fort och att träningskläder och annan utrustning snabbt kan bli för smått/kort. Därför vill vi nu skapa möjlighet att köpa begagnade träning och fritidsprylar för att minska slit/släng och värna om miljön.

Har du saker hemma i garderober, förråd eller garage som inta används? Då får du gärna skänka träningskläder, innebandyklubbor, jackor, pulkor eller annat inom kategorin sport/fritid till FBC Lerum, vi tar tacksamt emot ert bidrag. Sakerna kommer därefter att kontrolleras och säljas vidare.

Alla intäkter går tillbaka till FBC Lerum barn/ungdom
Samtliga intäkter som föreningen gör i ”butiken” kommer att gå tillbaka till föreningens arbete för att erbjuda bästa möjliga förutsättningar för våra lag att träna, utvecklas och ha roligt i sin innebandy.

Tänk på detta om du vill skänka något till FBC Lerums second hand sport/fritid.
– Det du skänker ska vara rent, får inte lukta rök eller vara mycket trasigt.

Tider att lämna in dina gåvor kommande två veckor(v.49 & v.50) – I Rydsbergshallen
Tisdagar 16-18.30
Torsdagar 16-18.00

Tidsplan för öppning av ”butiken”
Målsättningen är att under december månad ha insamling av prylar, kläder med mera, för att därefter i januari kunna starta igång med öppet 1-2 kvällar i veckan.

Har du frågor, vill bidra eller vara med att utveckla konceptet?
Kontakta christoffer.sturesson@fbclerum.se