Ändringar i ledarstaben i herrlaget

915

FBC Lerums herrlag går skilda vägar med assisterande tränare Sebastian Idehed inför avslutningen som stundar.

”Sebbe” som anslöt inför säsongen från FBC Partilles damer, där han mycket framgångsrikt lotsat laget till fina resultat och till sist ett avancemang till Allsvenskan för att kröna processen.

Rasmus Larsson från sportgruppen säger följande: ”Ett beslut som är svårt att ta, men vi behöver inför avslutningen försöka skapa ny energi till gruppen i form av en förändring. Detta handlar inte om Sebbes arbete under säsongen, utan vi behöver få in en ny röst inför fem tuffa avslutande matcher där vi hoppas spelartruppen svarar upp”.

Klart står det att Johan ”Joey” Hassdal kliver in och kompletterar Anton Olofsson under de sista matcherna.

”Joey är ju ett känt namn för truppen sedan lång tid tillbaka, en pådrivare och kravställare av rang. Vi hoppas att hans energi ska smitta av sig och skapa lite momentum i rätt riktning under avslutningen”.

Idehed själv säger följande: ”
Jag hoppas att ändringen kommer ge grabbarna den nya energin som eftersöks för att kunna avsluta säsongen starkt. Alla i och runtomkring FBC Lerum förtjänar verkligen det, så jag önskar hela laget ett stort lycka till”