Oskar Willsund skriver A-lagskontrakt

436

Den egna produkten Oskar Willsund, har bestämt sig för att fortsätta i FBC Lerum och skrivit på ett avtal med föreningens A-lag, bara dagar efter det stod klart att laget nästa säsong spelar i allsvenskan. 

Willsund som tillhört föreningen sedan liten knatte, har gått igenom ungdomslag, juniorlag och tar nu plats i A-truppen. Han har under ett par års tid tränat med A-laget regelbundet och är väl bekant med verksamheten. Under försäsongen så fick han chansen att spela både mot Warberg och Jönköping, men har därefter noterats för speltid i division 2 och JAS där han varit en nyckelspelare. 

Rasmus Larsson från sportgruppen säger följande: ”Fantastiskt kul att Willsund vill satsa vidare. Jag var själv tränare när han kom upp i JAS och är inte förvånad att han tagit sig vidare. Oerhört lojal, en bra inställning till innebandy, fint fotarbete, bra blick för spelet och bra i duellspelet. Blir spännande att följa honom under kommande två säsonger”