Gustafsson kör vidare som divison-2 tränare

478
Foto: Christoffer Sturesson

FBC Lerum kan äntligen meddela att Ludvig Gustafsson fortsätter som division 2-tränare även kommande säsongen. 

Gustafsson som under den här säsongen kom in efter ett par matcher tillsammans med William Ljungqvist och som såg till att laget tog rejäla språng uppåt i tabellen och var under en period bara ett fåtal poäng ifrån att kunna konkurrera om kvalplatsen. Till sist blev det en hedersam tredjeplats med hela 44 poäng vilket lovar gott inför framtiden. 

Serien kommer nästa säsong bli än mer intressant när två lag från division 1 ansluter, i form av Göteborg och Lindome. Det står klart att Backadalen tar klivet upp efter seriesegern, där Frölunda framöver kommer få chansen att kvala sig upp. 

Rasmus Larsson från sportgruppen säger:

”Magiskt att Ludde vill köra vidare. Han har hela tiden varit önskemålet från vår sida, men har behövt sett till att det går ihop med hans egen karriär där han även kommer spela med A-laget fortsatt. Nu har vi en lösning som vi hoppas kommer falla väl ut. Sett till resultaten som man gjorde under andra halvan och där allt fler yngre förmågor kom in i spel, så ser det oerhört spännande inför hösten. Nu ska vi se till att få klart en intressant trupp som Ludde kan jobba vidare med och fortsätta det fina arbetet man påbörjat, där framförallt defensiven kändes oerhört lyckosam under andra halvan”

En längre intervju med Gustafsson kommer längre fram. 

Vi kommer framöver presentera övriga i staben som ska komplettera Gustafsson i hans uppdrag.