Kårehed signar A-lagskontrakt

457

Inför kommande säsong så kommer den egna produkten Simon Kårehed, född 2006, flyttas upp till A-lagstruppen. Simon som redan under denna säsongen tränade regelbundet med A-laget, får nu chansen från start när försäsongen börjar.

Under den gångna säsongen så spelade Kårehed division 2 och JAS där han noterades för drygt ett poäng per match i snitt. Under SDF-SM så var han lyckosasam med Västsvenska där han noterades för sju poäng och hade en stor roll.

Rasmus Larsson från sportgruppen säger:

Härligt att nästa Lerumskille tar klivet upp. Simon som är oerhört välskolad, har inga direkta svagheter och är träningsvillig och ambitiös. Han kommer växa otroligt mycket i att få tillhöra A-lagsmiljön varje vecka, vilket jag tror kommer kunna visa sig i JAS sen med. På sikt en spelare som har en fin framtid

Simon själv säger följande om uppflyttningen:

Känslan är jättebra, det är ett mål jag haft sen jag började spela så det är jättekul.

Vad upplevde du som största förändringen när du var uppe och tränade?

Största omställningen är skillnaden i tempot och beslutsfattandet. Även duellerna och närkampsspelet är tuffare.

Vad har du för mål med kommande säsong?

Målet är att konkurrera om speltid men utöver det blir det en fin säsong med Jas och Div2 tror jag!