Laura Ekman förlänger

259

Vi har det stora nöjet att presentera en kontraktsförlängning med vår 20-åriga målvakt Laura Ekman. Hösten 2018 tog Laura klivet upp till representationslaget och hon har under denna tid utvecklats till en skicklig seniormålvakt.

Upplägget för målvakterna har under ledning av målvaktstränare Conny Tapper präglats av utvecklingsmöjligheter och hög konkurrens vilket gett tydliga resultat.

Laura säger så här om sitt beslut att stanna kvar:

Jag väljer att stanna i FBC Lerum eftersom jag gillar upplägget och träningsformerna vi har i representationslaget. Jag vet vilken struktur det bygger på vilket ger mig en trygghet medan jag satsar på att fortsätta min utveckling.

Huvudtränare Mattias Flodén kommenterar:

Jag är jättenöjd med att Laura förlönger sitt kontrakt. Självklart en lättnad men framförallt en stor glädje. Som tränare är det motiverande att jobba med Laura. Hon bidrar till den träningskultur vi vill stå för på lagträningarna och är mycket noggrann med sin egenträning. Hennes fysik och mentala styrka imponerar när vi drillar målvaktsmoduler och offensiva moment och hon är en mycket uppskattad lagkamrat. Under säsongen har Laura tagit ytterligare kliv och spetsat till sitt utkast, blivit mer kommunikativ och aktiv i returspelet. Det skall bli spännande att följa hennes fortsatta utveckling.