U-19 landslagsläger för Lucas Svensson

260

Under torsdagen så presenterade U19-förbundskaptenen Jonatan Brolin och hans stab en trupp innehållandes 44 spelare med killar födda 2005-2006. Truppen ska återsamlas på Bosön för ett tredagarsläger i slutet av maj vilket är en del av resan mot nästa VM där spelare födda 2006 och yngre kommer göra upp.

Glädjande nog var Lucas Svensson en av spelarna som belönades med en av platserna. Lucas som inför säsongen kom ifrån Floda IBK och haft en stark utveckling vilket han inte visade minst under Innebandyfesten.

Den uppmärksamme noterade att klubbadress som stod på Lucas var Pixbo Wallenstam, vilket är föreningen där Lucas kommande säsong kommer spela sitt sista JAS-år, men kombinera det med spel i allsvenskan hos Lerum.

Vi säger även stort grattis till Melvin Lutmers som belönades med en plats. Melvin som kommande säsong har bestämt sig för att representera FBC Partille.