Tack Elsa och lycka till!

347

Vi kan nu meddela att forwarden Elsa Norrsell lämnar FBC Lerum. Elsa har FBC Lerum som moderklubb där hon gått hela vägen från Bagheera till vårt A-lag.

Säsongen 2021/2022 flyttades Elsa upp till A-laget och under sin tvåriga sejour fick hon vara med om 33 vunna tävlingsmatcher vilket innebar en andra och tredje placering i division 1 samt ett allsvenskt kvalspel. Elsa har också varit en tongivande spelare i vårt JAS-lag där det blev en hedrande femte plats på innebandyfesten i Uppsala våren 2022.

Elsa Norrsell kommenterar:

Det känns såklart tråkigt att lämna Lerum som är min moderklubb. Jag har haft 12 roliga och lärorika år och jag kommer sakna alla som varit med mig under min tid i Lerum. Jag vill passa på att tacka alla er som gjort denna resan möjlig. Det har inte varit ett lätt beslut, men jag känner att jag är redo för nästa steg i min utveckling.

Mattias Flodén kommenterar: 

Jag har fått möjligheten att följa Elsas tvååriga resa på seniornivå vilket har varit jätteroligt. Hon är en träningsflitig spelare som har tagit kliv i sin utveckling. Elsa är också tävlingsinriktad som person och höjer sig inför utmaningar. Det visade sig allra tydligast under kvalspelet 2022 då hon i mångt och mycket var ostoppbar i sitt presspel och förmågan att bryta sig igenom och ta bollen raka vägen mot målet. Jag kommer självklart sakna Elsa jättemycket men det skall också bli spännande att följa henne framöver. Jag vill rikta ett stort tack till Elsa för hennes insatser och önskar lycka till. På återseende ❤️