Emma Clarin är klar för A-laget

387

Den egna produkten, 18-åriga Emma Clarin, har tecknat ett A-lagskontrakt. Emma är en atletisk vänsterback som under den gångna säsongen spelade två försäsongsmatcher med A-laget och hade sin huvudsakliga bas i div 2 och JAS.

Emma säger så här om sitt beslut att signa A-lagskontrakt och den nya utmaningen som nu väntar:

Det ska bli väldigt kul att spela i A-laget nästa säsong och få uppleva nya utmaningar. 

Dina tankar och förväntningar på säsongen 2023/2024, dels på ett individuellt plan men även sett ur ett lagperspektiv?

Mina vi tankar och förväntningar inför den kommande säsongen är att jag ska utvecklas så mycket som möjligt individuellt och att vi som lag ska fortsätta utvecklas tillsammans. Sen hoppas jag såklart att det blir en väldigt rolig och händelserik säsong och att vi tillsammans kan ta oss dit vi vill!

Sportchef Mattias Flodén kommenterar:

Jättekul att Emma väljer att satsa fullt ut med A-laget. Försäsongsmatcherna mot Onsala och Värnamo visade tydligt att hon tillför kvalité till vår trupp och provträningarna i april har stärkt den känslan. Emma är atletisk och tävlingsinriktad med ett starkt duellspel och det krävs något utöver det vanliga för att komma förbi henne. Offensivt så bidrar hon med djupledslöpningar och attacker från vänsterkanten vilket skapar sorteringsproblem för våra motståndare. Vi säger varmt välkommen till A-laget och ser fram emot en rolig säsong tillsammans.