Andrea är vår nya spindel i nätet

1018

Ända sedan 2008 när FBC Lerum såg sitt ljus efter den stora sammanslagningen har klubben sett ett stort värde i att ha en eller flera anställda i föreningen. Vår Officefunktion har gjort oerhört mycket för föreningen, dess ledare och spelare och nu är vi stolta att presentera Andrea Frick på positionen.

Arbetsbeskrivningen för rollen som föreningsutvecklare kan summeras med att personen ska vara motorn och oljan för föreningen. Vi är övertygade om att Andrea kommer att göra ett strålande jobb och hon startar upp under ”off-season” när det är få aktiviteter i våra hallar men det är ändå ingen mjukstart. Det är mycket som ska hanteras innan säsongen tar vid som sommarläger, sommarkioskverksamhet vid Stamsjön och Aspen, planering av Skeneläger, träningstider och matchtider.

Vem är Andrea Frick då? Ja, under vårsäsongen har vi fått hjälp av Andrea som vår ”Social media manager” där hon axlat mycket av vår kommunikation på Facebook, Instagram och hemsidan. Andrea är ju också damspelare hos oss men hon har under förra säsongen fått den spolierad av en skada. Hon är nu precis signad för ytterligare en säsong i klubben – mer om detta i annan nyhet.

Andrea är utbildad inom just media. Utöver det har hon jobbat tidigare på Rusta i lite över 4 år där hon under det senaste året även har fått ansvar för direktreklam utöver vanliga arbetsuppgifter.

Andrea kommer att alternera uppdraget som föreningsutvecklare med en roll hos RF/SISU som aktivitetsledare för projektet skolverksamhet. Det går ut på att aktivera alla elever i låg- och mellanstadiet i olika lekar och idrotter under rast på ett kul och inkluderande sätt. Denna roll är också väldigt gynnsam för FBC Lerum då vi ser ett värde i att ha en FBC-profil på skolorna som kan generera nya innebandyspelare.

Som tidigare kommer Andrea finnas tillgänglig under vissa delar av veckans timmar där en del ska spenderas kvälls- och helgtid då vår verksamhet huvudsakligen bedrivs.

Mycket välkommen, Andrea!