Allsvensk back ansluter till damlaget

531

Vi har det stora nöjet att presentera värvningen av 23 åriga högerbacken Hanna Järdhage. Hanna har IK Zenith som moderklubb och spelade den gångna säsongen i allsvenskan med IBK Göteborg. Hanna är en kvalitetsspelare av rang som med sin bollskicklighet och erfarenhet av spel högre upp kommer betyda mycket för vårt lag.

Hanna säger så här om sitt beslut att skriva på för FBC Lerum:

-Skall bli jättekul att få lira med Lerum nästa säsong! Vi har haft kontakt tidigare och nu är det äntligen dags att sätta på sig den röda tröjan och lira med ett härligt gäng tjejer! Klubben verkar satsa mycket på att skapa en så utvecklande miljö som möjligt och har välkomnat mig bra! Ser fram emot den kommande säsongen tillsammans med FBC Lerum.???? 

Sportchef Mattias Flodén kommenterar:

Det känns underbart att vi har lyckats värva Hanna till FBC Lerum. Ett supertillskott till vår trupp. Med Hanna får vi stabilitet i uppbyggnadsfasen och spelskicklighet i anfallsspelet. Hon är också skicklig på att spela sig ur press och har både tålamod och kvalité att lösa upp lågt stående försvar. Defensivt är Hanna svår att ta sig förbi och hon kommunicerar bra. Hennes erfarenhet av spel på allsvensk nivå kommer skapa stabilitet och med ovan nämnda egenskaper tillförs fin spets. Som person är Hanna lugn, trygg, positiv och hon vägleder sin omgivning inkluderande. Vi ser fram emot en rolig och spännande säsong tillsammans och säger varmt välkommen till FBC Lerum.