Dags för Div 1 Dams nästa utmaning

215

Vårt damlag i div 1 spelar här ikväll fredag sin andra träningsmatch och nu är det allsvenska Lindås som står på andra sidan. Återigen en tuff utmaning men efter förra helgens positiva match mot Fristad är det ett gäng med självförtroende som går till match hemma i Rydsberg kl 19.00

Jo, det var ju matchpremiär för säsongen 23/24 förra helgen när vårt damlag hade träningsläger och bortamatch mot allsvenska Fristad. Premiär med 7 nyförvärv i Lerums laguppställningen och man nådde ett oavgjort resultat, 2-2, med mersmak.

”En premiärmatch med där vi når ett oavgjort resultat – en grymt stark första match för oss som visar att vi i dagsläget är att räkna med. Kan kort och gott säga att vi gör en match där vi verkligen visar en framåtanda och positivt spel både med och utan boll. Återigen visar våra unga spelare att de visar många goda kvalitéer.

Ikväll möter tjejerna alltså Lindås kl 19.00 i Rydsberg och det är tre fulla femmor som ska visa hemmapubliken vad årets upplaga går för.