Lukas Nodby signar för Lerum

471
Foto: Adam Troy

Nästa nyförvärv som FBC Lerums herrar kan presentera är Lukas Nodby från IBK Göteborg, en forward född 2004.

Lukas som redan under våren fanns med i JAS-laget under avslutningen när man slogs om medaljerna uppe i Uppsala. Nu tar han alltså kliver över fullt ut och blir en del av A-lagstruppen där han redan nu har flertalet träningar i benen. 

Förra säsongen noterades han för 22 poäng på 20 matcher i division 1, där Göteborg återfanns i botten av serien. Även året innan blev det 22 poäng, men då i divison 2. Lukas har även representerat Västsvenska i SDF-SM. 

Han har hunnit spela mot både Linköping och Karlstad under försäsongen och fått känna på tempot mot tufft motstånd. 

Rasmus Larsson från sportgruppen säger:

Redan under våren gjorde Lukas ett fint avtryck, med en härlig inställning och skön mentalitet. En smart spelare som jag tror kommer växa mycket i vår miljö kommande säsong. 

Tränare Olofsson fyller i:

Kul att Lukas valt att fortsätta sin innebandyresa hos oss. Han har många intressanta egenskpaer och visat upp många fina kvalitéer redan nu. Det ska bli kul att få jobba med Lukas på heltid och försöka utveckla honom vidare.