Seriepremiär för herrarna nu på lördag!

377
Foto: Per Johansson

Under lördagen så smäller det i Arenan när Lerums herrar ska avverka premiären i den södra allsvenskan säsongen 23/24. En säsong där mycket står på spel inför kommande år när två allsvenskor ska bli en istället. 

En av lagets absolut viktigaste spelare är Joel Ekström som är laddad inför premiären.

Känslan är bra, vi har fått en helt annan träningskultur och träningsvilja är känslan och jag tror vi är mer förberedda än tidigare år, säger han. 

Laget har under försäsongen spelat sex matcher, ett par av dem mot SSL-lag med bra resultat och prestationer.

Vi har haft en bra försäsong där vi har gjort många fina prestationer och även många saker som vi kunnat finslipa, också väldigt kul med mycket utspritt med poäng. 

Man avslutade med att matcha mot ett par ”lättare” motstånd på pappret och körde bland annat över Pixbos division 1-lag.

Alltid roligt att gå in i säsong med några segrar i ryggen och ett bra självförtroende, men på lördag börjar allting om på 0 och då är det bara poäng som räknas

Nu ställs man mot Lund i premiären, ett av lagen som under våren var det absolut formstarkaste.

Lund är ett starkt lag på förhand, vi har respekt för deras spets men det är ingenting vi kommer gå runt och tänka på under lördagens match. Gör vi en bra prestation så vet vi har vi kommer ha en roligt lördags eftermiddag. 

Vi hoppas publiken sluter upp, men vem bör de kika lite extra på?

Ja vi hoppas verkligen att de kommer folk på lördags och hjälper oss fram till 3 poäng för det behöver vi. Felix tror jag är en spelare som kommer sätta ton på matchen på lördag, han har haft väldigt fina träningsveckor så kolla lite extra på honom!

Matchen spelas nu på lördag 14:00 i Lerums Arena. Du kan redan nu köpa din biljett till premiären.