Tack Edda & Elin!

519

FBC Lerums damlag står snart vid tekningslinjen för en ny säsong men ett par spelare har lämnat klubben under sommaren och vi vill uppmärksamma deras insatser i klubben.

Tack Edda och lycka till!

Under våren stod det klart att vår egenfostrade spelare Edda Gudnadottir skulle lämna FBC Lerum och övergången till Växjö blev formellt klar i början av augusti. Edda har gått hela vägen genom våra barn- och ungdomsled till A-laget samt även varit engagerad som tränare för vårt DJ JAS-lag. Efter en avstickare till Pixbo och Göteborg hösten 2021 återvände Edda till FBC Lerum i januari 2022 och fick uppleva ett allsvenskt kvalspel med A-laget samt en hedrande femte plats på innebandyfesten i Uppsala med JAS.

Edda Gudnadottir vill skicka med följande tankar:

Att lämna klubben man starta sin karriär i är aldrig något roligt. Men att lämna laget och alla som stöttat mig har varit det absolut jobbigaste. Jag vill tacka för mig och önska alla i föreningen stort lycka till framöver! På återseende☺️

Sportchef Mattias Flodén kommenterar: 

-Hela damsektionen vill rikta ett stort tack till Edda för hennes insatser som spelare och ledare och önskar ett stort lycka till. På återseende ❤️????

—————————————————————

Tack Elin och lycka till!

Under sommaren stod det klart att vår egenfostrade spelare Elin Brendelökken skulle lämna FBC Lerum. Elin har gått hela vägen genom våra barn- och ungdomsled och föregående säsong var hennes första med vårt A-lag och JAS-lag.

Elin Brendelökken kommenterar:

Det har varit ett svårt beslut att ta och det är självklart tråkigt att lämna min moderklubb. Det har varit spännande, lärorika och riktigt roliga år i Lerum och allt jag har lärt mig kommer jag att ta med mig vidare. Jag vill tacka alla för allt och jag hoppas att vi ses i hallarna framöver! 

Sportchef Mattias Flodén kommenterar: 

-Hela damsektionen vill rikta ett stort tack till Elin för hennes insatser och önskar ett stort lycka till. På återseende ❤️????