Emma Johansson är klar för damlaget!

469

Vi har den stora glädjen att presentera värvningen av 22-åriga backen Emma Johansson. Emma har IK Stanstad som moderklubb där hon spelat många säsonger i div 1 och varit en tongivande spelare. Emma har också representerat Malmö FBC i SSL hösten 2019 och under den gångna säsongen tränade hon med allsvenska IBK Göteborg.

Emma säger så här om sitt beslut att skriva på för FBC Lerum:

-Jag är otroligt taggad att få spela tillsammans med det här gänget. Har fått ett riktigt härligt välkomnande och det ska bli kul att se vad vi kan åstadkomma den här säsongen.

Huvudtränare Mattias Flodén kommenterar:

Emma är ett supertillskott. En väldigt skicklig innebandyspelare som är ödmjuk, lugn och positiv som person. Emma har kommit in i vår grupp på ett jättebra sätt. På planen finns det gott om egenskaper som sticker ut. Spelförståelsen, bollskickligheten och atletprofilen håller hög klass. Dessutom är hon kommunikativ och vägleder sin femma på ett inkluderande sätt. Emmas efarenhet av mångårigt spel på seniornivå skapar stabilitet i vårt lag och med ovan nämnda egenskaper tillförs värdefull spets. Vi ser fram emot en rolig och spännande säsong tillsammans och säger varmt välkommen till FBC Lerum!