Två poäng mot Frölunda för Herr2

212

I lördags så kunde vårt division 2-lag inkassera säsongens första poäng borta mot Frölunda efter en stark avslutande tredjeperiod och extrapoäng i sudden.

Hugo Lord är trots sina fortsatt unga ålder, ganska rutinerad då han funnits med under träning sedan flera år tillbaka. Sedan förra året får han även spela i divison 2 och han var laddad inför lördagens match.

Tankarna var lite som mot Landvetter, några skickliga gubbar som kommer från högre divisioner sen tidigare och är kontringsstarka, säger han till hemsidan.

Frölunda började dock starkast och hade en 3-1 ledning efter period ett.

– Tycker vi inte riktigt hittar greppet i spelet och kvaliteten i det även fast vi är bättre än dom.

Frölunda kunde gå upp till 5-1 innan Lerum kunde reducera och med tre måls underläge inför sista fanns det mycket att gå igenom.

– Det var mycket att vi behöver ta tag i det själva och att allt låg i våra egna händer om vi skulle vinna eller förlora.

Väl i period tre så kunde man till sist hitta lite mer rätt i offensiven och gå upp till 5-5 med en sen kvittering.

– Ja det släpper lite, vi börjar flytta boll mycket snabbare och sätter våra chanser.

Väl i sudden så kunde Joar Lukkari, coach för dagen, agera smart och ta ut målvakt vilket resulterade i mål och därmed en viktig bonuspoäng.

Matchen i helhet kanske inte är den bästa, men att kunna vända från 5-1 till 5-5 och sen vinna visar att vi kan när vi vill.

Kärra nästa helg, vad behöver ni jobba på i veckan?

– Vi behöver sätta de defensiva och jobba på att stänga ner kontringar.