Välkommen My Morén

279

Vi har den stora glädjen att presentera värvningen av 22 åriga rightforwarden My Morén. Karriären startade i moderklubben Bjärreds IBK och 2018 gick resan vidare till IBK Lund. Där spelade My div 1, allsvenskan och SSL. Under föregående säsong spelade My fyra matcher med allsvenska IBK Göteborg. My säger så här om sitt beslut att skriva på för FBC Lerum:

Har fått ett otroligt bra välkomnade av laget och fått en väldigt bra känsla på träningarna. Så ska bli väldigt kul att utvecklas tillsammans och se vad vi kan åstadkomma. 

Huvudtränare Mattias Flodén kommenterar:

My är ett fantastiskt nyförvärv. Hon har kommit in i vår grupp på ett jättebra sätt och bidrar med positivitet och ödmjukhet. På planen är hon väldigt trygg med bollen, har bra spelförståelse och rör sig smart i offensiva ytor. Hennes rightfattning är så klart också ett stort plus. Erfarenhet av spel i betydelsfulla matcher på högre nivåer berikar vårt lag och med ovan nämnda egenskaper tillförs spets. Vi ser fram emot en rolig och spännande säsong tillsammans och säger varmt välkommen till FBC Lerum!