Forsberg blir nästa egna produkt att ta plats i a-laget

261

Det står nu klart att Tiger Forsberg, född 2005, lyfts upp permanent till A-laget från vårt division 2-lag och blir därmed nästa egna produkt att gå hela vägen genom verksamheten.

Tiger som redan funnits med i de sista två matcherna mot Fristad samt Hovslätt och har under en längre period kontinuerligt tränat med A-laget. Han säger såhär om sin egen uppflyttning:
Jättekul! Det har alltid varit en dröm att ta en plats i Lerums a-lag, ett lag man har varit och sett många matcher med genom åren.

Han har redan nu spelat två matcher alltså och upplever såklart skillnaden.
– Det har varit roligt och utmanande. Det går mycket fortare än vad jag är van vid, men jag tycker att jag har gjort det jag ska även om jag känner att jag mer att hämta.

Höllviken i helgen, vad säger du om den?
– Svår bortamatch. Höllviken är ett bra lag, med många bra spelare. Men om vi gör det vi ska tar vi tre poäng.

Ludvig Gustavsson, tränare för division 2 säger följande om Forsbergs uppflyttning:
Till att börja med så tycker jag är extremt roligt och välförtjänt. Tiger är en fantastisk människa och lagkamrat vars utvecklingskurva verkligen har tagit fart det senaste. Som spelare stämplar han alltid in oavsett om det träning eller match och en spelare som sällan förlorar en duell. Får vi behålla Tiger i A-truppen är jag helt övertygad om att han kommer bli en ledande spelare såväl på plan som utanför. Tycker detta visar att vår organisation fungerar och mår bra då vi kan plocka upp unga talanger och förhoppningsvis lyfta upp några fler framöver.

Anton Olofsson fyller med lovord kring sin nya adept:
Det känns kul att få lyfta upp ytterligare en egen produkt i A-laget. Tiger har gjort det väldigt bra i både JAS och Division två under en längre tid och verkligen imponerat under sina träningar och matcher med A-laget.