Nytt kontrakt för Emma Clarin

111

Vi har den stora glädjen att presentera en kontraktsförlängning med 19 åriga vänsterbacken Emma Clarin. Emma har FBC Lerum som moderklubb och hon tog klivet upp till A-truppen i maj 2023. 

Emma säger följande om sitt beslut att signa nytt kontrakt.
De har varit ett självklart beslut att förlänga mitt kontrakt med FBC Lerum. Trivs jättebra i laget och tror det kommer bli en rolig och lärorik säsong i nya division 1!

Mattias Flodén kommenterar.
– Emma har haft en grym utvecklingskurva under säsongen och är en värdefull spelare för oss. Efter årsskiftet har hon blommat ut rejält och varit en av våra mest tongivande spelare. Hennes spel med boll har blivit flera dimensioner bättre och i det defensiva spelet är hon extremt tuff att möta. Oavsett om det är träning eller match så spelar Emma lika beslutsamt och fysiskt och hon tullar aldrig på något. Det är värdefulla egenskaper som säkerställer vår tränings- och tävlingskultur. Ser fram emot en rolig säsong tillsammans med Emma i nya division 1.