Årets Fairplaypris gick till Ebba!

75
Foto: Christoffer Sturesson

På dagen efter minnesdagen för Mikael Harrysson vill FBC Lerum stolt presentera årets Fairplayvinnare Ebba Samuelsson. Ebba fick ta emot priset när damlaget spelade DM-kval mot Backadalen för ca 1,5 vecka under stort jubel och applåder.

Samtliga nominerade till priset, som oftast kallas Harrypriset, var på plats i Rydsbergshallen då det hemlighållts för samtliga vem som blev juryns val. Det ska sägas att samtliga nominerade är otroligt fina spelare och personligheter som väl motiverar de nomineringar som de givits i tidigare artikel här på hemsidan. Men Ellen Persson, Hedda Björndal och Melvin Berntsson hamnade på en delad andra plats när juryn korade Ebba till priset.

Foto: Rasmus Tynander

Nomineringstexten tål att upprepas många gånger –

Möter man henne i hallen vet man att man får ett leende, ser man henne i matchspel så vet man att man får en kämpe, ber man henne om hjälp med något så vet man att man får en stöttande hand. 
Ebba Samuelssons resa på innebandyplanen är likställd med hur hon är som person. Hon har kämpat sig till sin plats, hon har gjort det med en positiv inställning, hon har spridit glädje och samtidigt varit någon att luta sig mot. Hennes inställning på plan är att varje byte spelas som att det är hennes sista. Full fart, full kraft! Hade det varit poker hade hon kört All in varenda spel! Ebba är omtyckt för att hon är en lagspelare i en form att hon passar in överallt. I alla konstellationer och sammanhang hittar hon en plats och sammanhanget hittar alltid en plats för Ebba. 

Ebba var mycket överraskad över priset: ”Harrypriset är ett fint pris så det känns jättekul att få det. Det var väldigt roligt att bli nominerad för jag hade inte förväntat mig det.”

Ebba får nu ställa den stora pokalen på finaste hyllan hemma och kommer även att få material från vår prissponsor och leverantör Salming här i sommar.

GRATTIS EBBA!