Julia Järdhage förlänger

63

Mycket glädjande kan vi presentera en kontraktsförlängning med 21 åriga backen Julia Järdhage. Julia med moderklubb IK Zenith kom till oss på en dubbellicens från Öckerö IBK i januari 2023. Under sina 18 månader i FBC Lerum varit hon betydelsefull både på och vid sidan av planen.

Julia säger följande om sitt beslut att förlänga med FBC.

-Jag trivs väldigt bra i laget och i föreningen. Med höstens kommande serie kommer vi som lag bli ännu starkare både på plan och utanför. Jag ser fram emot en rolig säsong med ett härligt gäng!

Huvudtränare och sportchef Mattias Flodén säger följande om kontraktsförlängning.

Det känns jättebra att Julia fortsätter spela med oss. Hon är en glädjespridare vid sidan av planen och en spelare som ger allt när domaren blåser igång matchen. En riktig fighter som är obekväm att möta i duellspelet. Får Julia vara skadefri finns en rejäl höjd i hennes spel och ett vasst avslut som jag hoppas få se mer utav kommande säsong.