Bli sponsor på våra matchtröjor!

82

Vill du öka ditt varumärkes synlighet och nå ut till en engagerad och lojal publik? Nu har du chansen att placera ditt företags logotyp på våra matchtröjor och bli en del av vår framgångsrika resa! Som sponsor får du:

  • Exponering på alla matcher: Din logotyp kommer att synas på alla våra matcher, både hemma och borta, vilket ger ditt företag maximal synlighet – endast i seriespel, eventuella kvalspel samt svenska cupen
  • Synlighet i media: Din logotyp på våra tröjor innebär att ditt varumärke når ännu fler genom TV-sändningar, tidningsartiklar och sociala medier.
  • Stark koppling till sport och hälsa: Genom att synas tillsammans med oss visar du att ditt företag stödjer sport, hälsa och gemenskap, vilket skapar positiva associationer till ditt varumärke.

Missa inte denna unika möjlighet att sätta ditt företag i fokus och skapa långvariga intryck. Kontakta oss idag för att säkra din sponsorplats på våra matchtröjor och bli en del av vårt team!För mer information och priser, vänligen kontakta partner@fbclerum.se