Innebandykungen ny leverantör

241
Nöjda efter avtalssigneringen: Fr v Mats Åhman, styrelseledamot FBC Lerum, Christian Winkler VD Innebandykungen och Ludvig Gustafsson, Office FBC Lerum

FBC Lerum har slutit avtal med vår nya leverantörspartner Innebandykungen och det är riktigt roligt att få presentera en partner som finns på nära håll med ett stort utbud så att våra medlemmar kan få än bättre service.

FBC Lerum har i tre år haft, ett i många avseende lyckat samarbete med Salming och Enenda, när det gäller dräkter, träningskläder, klubbor, skor etc.
Dock har våra medlemmar allt mer saknat möjligheten att prova kläder och skor och testa olika klubbor osv. Eftersom Enenda ligger i Småland har detta varit omöjligt och därför har FBC Lerum och Enenda, i samförstånd beslutat att gå skilda vägar.
Vi kommer att ha kvar det starka samarbetet med Salming, men har också tecknat ett avtal med Innebandykungen, som har sin verksamhet i Göteborg och som sedan tidigare samarbetar med många föreningar i och runt Göteborg.
Innebandykungen har butik på Mölndalsvägen i Göteborg och kommer att ha vårt sortiment i butiken. Oavsett om man kommer med bil eller åker kollektivt är det mycket smidigt att åka dit. Spårvagnshållplatsen Varbergsgatan ligger precis utanför butiken dit du åker med linje 2 eller 4. Parkering finns också precis utanför butiken. Där finns också möjligheten att t ex testa och provskjuta klubbor m m. De har också en mycket bra webbhandel.
FBC Lerums medlemmar har 20% rabatt oavsett om man handlar i butiken eller webhandeln Innebandykungen.

”Ibland känns samarbeten bra redan innan de startat, låt oss kalla det magkänsla. När det gäller avtalet med FBC Lerum & Innebandykungen AB är jag således inte bara stolt, glad & nöjd, även magkänslan är bra.
FBC Lerum har en enorm bredd och dessutom en plan för att ta sig till SSL vilket är imponerande. Vi på Innebandykungen ska göra vårt yttersta för att FBC Lerums medlemmar och förening ska få den service de förtjänar.”
– Christian Winkler, ägare & VD på Innebandykungen.

Innebandykungens hemsida

FBC Lerums föreningssida hos Innebandykungen