Fair Play Cup

545

I helgen som varit har vi haft flera lag som spelat Fair Play Cup i Jönköping och vi har fått in lite hälsningar från några av lagen som deltog.

IMG_4329

För P02 Panthers (på bilden ovan) började det väldigt bra med fyra raka segrar och bäst målskillnad i sin grupp. I A-slutspelet var det tuffare och det blev förlust med 3-4 i kvartsfinalen mot Tenhults IF.

Vårt P02 Tigers spelade också Fair Play cup och tog sig även de till A-slutspel men äventyret slutade i åttondelsfinal där man förlorade med 2-3 på straffar mot IBF Backadalen.

 

CIMG3220

För P04 Panthers (på bilden ovan) blev det fyra segrar och en uddamålsförlust vilket resulterade i gruppseger i klassen P11 grupp A. Enligt innebandyförbundets regler spelas inget slutspel i denna åldersklass men laget fick chans att prova på kommande säsongs matchformat i form av stora mål, powerplay, utvisningar och straff.

Fair Play Cup är en av Sveriges största innebandycuper med över 4500 deltagande spelare och ledare.

Bra jobbat alla!