Fördjupat partnerskap med Radio pE20

157

Radio pE20 och FBC Lerum har under ett antal år haft ett positivt sporadiskt men ej formaliserat samarbete vilket vi nu växlar upp genom en fokuserad allsvensk satsning.

Både Radio pE20 och FBC Lerum har höga mål med sin verksamhet och framförallt är vi stolta över vårt Lerum och vill bidra till vår kommuns utveckling.

Syftet med samarbetet är att skapa större intresse runt innebandyn, öka publiksnitt, sålda biljetter, streaming m.m. samt attrahera nya lyssnare och annonsörer till Radio pe20. 

Det nu upparbetade samarbetet innebär exponering av respektive verksamhet i varandras kanaler. FBC Lerum får  reklamjinglar i radion inför allsvenska hemmamatcher. Radio pE20 har också producerat nya jinglar till eventen – intromusik, målmusik m.m. Det kommer under säsongen också bli intervjuer med olika personligheter från föreningen, tävlingar osv osv.

Radio pE20 får exponering i samband med alla hemmamatcher med rollups, banderoller skärmar, web, sociala medier samt dekaler på FBC:s bilar.

”Radio pE20 är en grym samarbetspartner som vill samma som vi – dvs sätta Lerum på kartan med attraktiv verksamhet som drar åskådare och lyssnare. Ser mycket fram emot säsongen med Jennie, Linda och Edwin!”, säger Mats Lomander i FBC Lerum.

”Radio pE20 vill vara med och driva en positiv utveckling i Lerums kommun. Föreningsidrotten är en viktig del av samhället och här vill vi vara närvarande. I FBC Lerum har vi hittat en partner med många gemensamma mål och värderingar. Vi är väldigt stolta över att få kroka arm med FBC Lerum” säger Jennie Karlberg på Radio pE20.

Surfa in och lyssna på Radio pE20!