Lycka till i U19-VM, Emelie!

296
Photo: Per Wiklund/IFF

Förra helgen var det U19-VM i för Sveriges herrar och denna helgen är det U19-VM för Sveriges damer på hemmaplan i Uppsala. I Sveriges spelartrupp ser vi Emelie Larsson som fostrats i FBC Lerum och idag spelar i SSL-laget Västerås Rönnby.

Emelie Larsson (2001) började i FBC Lerum redan som 7-åring och gjorde 10 säsonger för vår föreningen fram till säsongen 17/18. Därefter fortsatte hon sin innebandyutveckling under två säsonger i allsvenska Lindome och sedan förra säsongen spelar Emelie alltså i SSL-laget Västerås Rönnby.

Just nu spelas U19-VM i Uppsala och Sverige har spelat två matcher i gruppspelet där man vunnit mot Slovakien och Lettland och därmed redan är klara för semifinal. Gruppspelet avslutas idag och för Sveriges del är det match mot Tjeckien kl 19.15. Matchen sänds på SportExpressen Play, precis som resten av de svenska matcherna i mästerskapet.

Imorgon lördag är det semifinaler – för Sveriges del väntar något av lagen Schweiz, Finland eller Polen. Allt om U19-VM hittar du på här.

Vi önskar Emelie och Sverige ett stort lycka till!