Seriepremiär för DJ-JAS

280
Foto: Daniel Lundgren (D-foto)

Ellinor Falcks tankar kring kommande säsongen i JAS Hur tycker du att försäsongen varit?
– Vi har kört på med många träningar och träningsmatcher vilket har varit väldigt bra för att spela ihop oss. Tycker att vi har lyckats skapat en väldigt go stämning i laget och jag tror att detta kommer bidra till många vinster!

Sista säsongen för er 03or i JAS, hur känns det för dig?
– Det känns såklart tråkigt men är väldigt glad att vi 03or fick spela JAS detta året också. Tyvärr har det ju inte blivit så mycket JAS spel de senaste 2 åren på grund av Corona så därför hoppas jag att det kan bli ett normalt JAS år med många matcher.

Hur ser du på era chanser i JAS och vad behöver ni göra för att lyckas?
– Jag tycker att vi har goda chanser att placera oss högt i serien eftersom vi har en stor bredd och duktiga spelare i alla åldrar. För att lyckas gäller det att vi alltid presterar bra i varje match och att vi sätter våra lägen. Lika viktigt är det att vi håller igen bakåt och gör ett bra jobb i det defensiva.

Ni har ju denna säsongen andra lag att möta i jämförelse med de senaste åren, hur ser du på konkurrensen i de andra lagen?
– Ja det blir lite närmare till varje bortamatch nu, har lite för dålig koll på JAS lagen i Göteborgs området eftersom vi tidigare år har mött lag från Jönköping, men vet om att Landvetter (som vi hade i serien förra året) är väldigt duktiga. Sedan har vi Pixbo som också är ett bra lag, så skulle nog säga att dessa 2 lagen blir tuffast att slå.

Seriepremiär nu för tjejerna på söndag 20.00 borta mot Lindome och Elli hoppas på att många tar sig dit för att se matchen!