P10T hittade glädje trots uteblivet Gothia

150

För att råda bot på besvikelsen över den inställda Gothia Cup, satte P10 Tigers ihop ett eget träningsläger på Trettondagen.

De flesta aktiviteter låg nere över jullovet, så laget fick hela nya Hjällsnäshallen A för sig själva.

Dagen började med hjälp av två unga gymnaster från Gråbo Gymnastikförening, Ella von Hofsten och Rebecka Johnson, som ställde upp och höll ett timslångt fyspass med killarna. Med de nya ledarna blev det klart mindre ’tjostande’ än vanligt och bra fokus.

Därefter hade laget ett teoripass i den nya möteslokalen i Hjällsnäshallarna, där gick laget igenom spelsystem och kombinationer, följt av ett pass innebandyträning.

Hjälpsamma föräldrar hade därefter fixat iordning en mycket uppskattad tacobuffé åt hungriga killar.

På eftermiddagen anordnades en femkamp med innebandytema, följt av taktiksnack inför dagens innebandyhöjdpunkt – matchen.

P09 var inbjudna för en bra träningsmatch och anslöt med stor trupp som visade tydligt att gammal är äldst. Som tur var så slutar ju alla matcher på P10-nivån än så länge 0-0, men tack ändå till P09 för lektionen i effektivt anfallsspel.

Ingen tid att deppa över detta, för det var raka spåret till Mölndal och två roliga timmar i ’Prison Island’ där killarna och ledarna kämpade i celler.

Kul och utmanande för både kropp och knopp. Teamwork visade sig vara ett bra recept och det blev en härlig en bild på det vinnande laget. ?