HJ-JAS siktar på revansch ikväll

281
Foto: Daniel Lundgren (D-foto)

Under kvällen så smäller det i ”Ryddan” igen när vårt HJ-JAS jagar revansch och siktar på tre nya poäng i toppen.

Lerum som förra fredagen förlorade i och toppmötet eller ”Giganternas kamp” som Pixbo namngav det till.
– Tycker vi står upp bra mot Pixbo för våra förutsättningar. Första perioden är en av dom bättre denna säsong men lyckas inte sätta våra lägen. Sen får dom lite momentum samt att vi tar någon onödig utvisning, säger Robin Dahlin.

Nu har man en träningsvecka bakom sig inför kvällens match.

– Vi brukar använda oss mycket av spelvändningsövningar och mycket matchspel. Sedan brukar vi köra powerplay/boxplay samt 6v5.

Som motståndare står Backadalen/Älvstranden där man sett till tabellen ska vara klara favoriter.
– Mina tankar inför matchen mot Backadalen om man kollar tabellen skall det vara tre enkla poäng men samt kan vad som helst hända men i alla fall skall det vara en kontrollerad match från våran sida där vi styr matchen.

Trots förlusten senast så toppar laget tabellen och Dahlin intygar att känslan är positiv inför fortsättningen och avslutningen.
– Känns absolut som att vi är på rätt spår inför avslutningen, lagt en bra grund som vi kan bygga på. Ingen speciellt vi kan jobba på så sätt men såklart så man kan höja allt vi gör med ett steg.

Matchen spelas i Rydsbergshallen ikväll med matchstart kl 20.15 – Kan du inte se matchen på plats så sänds den även via vår kanal på Solidsport.