Förändringar i herrarnas ledarstab

949

Det står nu klart att FBC Lerum går skilda vägar med nuvarande tränarduo Ricard Carlsson och Oscar Eriksson Elfsberg, med sex matcher kvar av grundserien.

Duon som anslöt inför årets säsong har tagit 20 poäng och laget innehar just nu en åttondeplats. Tillsvidare under slutskedet av säsongen så kommer laget ledas av Andreas Franzén som huvudansvarig där vi glädjande kan meddela att Anton Olofsson kommer finnas med i en viss mån som stöttning.

Sportchef Magnus Johansson säger följande:
”Vi kom till en punkt där vi kände att en förändring behövdes göras. Vi hoppas att detta kan medföra en positiv effekt för en bra avslutning. Jag vill passa på att rikta ett stort tack till Ricard och Oscar för deras arbete under säsongen och önskar dem stort lycka till.”

FBC Lerum riktar ett stort tack och ett lycka till framöver.