Säsongens sista seriematch

251
Foto: Christoffer Sturesson

Säsongens sista match väntar för herrarna i den södra allsvenskan. En hemmamatch där det vankas dubbelarrangemang och fri entré. En speciell match på flera sätt.

Förra helgen var man nere i Malmö och hämtade tre poäng i en ganska tempofattig och händelselös match emellanåt.

– Vi tar väl egentligen med oss tre poäng och en helt okej tredje period men inte mycket mer en så. Starkt av oss att ändå vinna match fat än vi inte kom upp i någon vidare prestation, säger Noah Johansson.

Nu ställs Lerum mot ett nytt Skånelag, nämligen Åstorp. Åstorp som redan har åkt ur sedan ett par matcher tillbaka och Lerum i ett mittenskikt. En match där motivationen kan vara svår att hitta.
– För mig personligen finns det hur mycket motivation som helst då det är sista matchen i Lerum för nu. Men det ska vara motivation nog från laget att det är publikmatch och att vinna vill man alltid göra så ska inte vara några problem där.

Om vi ser just Åstorp. Vad tror du om matchbilden?
– Det kommer vara en matchbild där vi äger 97% av bollinnehavet och så länge vi inte bjuder dem på något och gör jobbet ska det bli en rolig lördag.

Som Noah är inne på är detta sista matchen för honom nu. I veckan blev det officiellt att han, Joel Ekström och Fredrik Bäckman lämnar efter denna säsongen för nya utmaningar.
– Väldigt speciellt och mycket känslor där jag hoppas kunna bjuda på en bra prestation en sista gång för alla som alltid är där och har stöttat en varje match i alla dessa år. Men som sagt ska det mycket till att det är min sista matchen för Lerum.

Ett slutresultat – vad blir det?
– Slutresultat är alltid jobbigt att gissa men jag hoppas på ett riktigt målkalas från våran sida där vi bjuder publiken på många fina mål så säger väl tvåsiffrigt från vårat håll i alla fall.

Vi önskar er varmt välkomna till Lerums Arena imorgon lördag för dubbla gratismatcher där våra partners bjuder på entrépengen.