Årets sista hemmamatch för H2

111
Foto: Christoffer Sturesson

Under fredagskvällen så spelar vårt division 2-lag säsongens nästa sista match. Det är en hemmamatch där man tar emot Lindås hemma i Rydsbergshallen innan säsongen avslutas mot Guldheden, även den på hemmaplan.

Efter en fin trend kring årsskiftet och månaden efter där man radade upp segrar och imponerande prestationer mot diverse topplag så har det den senaste tiden varit desto tuffare. Man har fyra raka förluster och har även haft svårt att få igång offensiven. Senast blev det till sist en relativt klart förlust borta mot Landvetter med 9-2 efter att det rann iväg under matchens avslutande period.

Sett till att kontraktet är avklarat sedan ett par omgångar tillbaka så slåss man nu bara om placeringar och självklart att försöka bryta trenden. På andra sidan står Lindås som har desto mer att spela för då man bara tre poäng bakom sig har ett jagande Älvstranden. Då Lindås även i nuläget har en sämre målskillnad så är man i stort behov av tre poäng och ser säkerligen Lerum som ett rimligt mål.

Då vi är inne i mars så har spelare som nyttjats på dubbellicens ej varit tillgängliga där t.ex. Jesper Hallqvist frånvaro märkts av offensivt. Till kvällens match så kommer även Nico Sigström och Olle Jöneby bland annat vara otillgängliga vilket självklart är tunga avbräck.

Joel Ekström säger följande inför kvällens match:
”Vi kommer från många fina prestationer men sista tredjedelen har vart lite svajig. Vi har jobbet med den lite mer nu det senaste och hoppas på att kunna bevisa det idag, endast tre poäng som står på agendan”

Matchstart kl 20.15 i Rydsbergshallen ikväll, varmt välkomna!