Avgörande match väntar för DJ-JAS

252
Foto: Christoffer Sturesson

Imorgon tisdag fortsätter veckan med viktiga playoff/kvalmatcher för FBC Lerum. DJ-JAS spelar sin avgörande playoff-match om en plats på innebandyfesten senare i april.

DJ-JAS har en mycket stark säsong bakom sig där laget vann sin serie framför lag som Pixbo Wallenstam och Landvetter IBK. Laget har 9 av 12 poäng mot sina toppkonkurrenter och enda poängtappet mot konkurrenterna kom i sista omgången när Lerum redan hade säkrat seriesegern.

Seriesegern innebär att Lerum ställs mot fjärdeplacerade FBC Partille i en avgörande playoff-match, ett lag Lerum slog två gånger under seriespelet men det var två tuffa och jämna matcher. En något nervös Emma Brydolf ser fram emot playoff-matchen.

-Känslan inför matchen är bra. Såklart är det lite nervöst inför ett direktavgörande playoff men jag har en god känsla Säger Emma Brydolf

Lerum hade satt ett tydligt mål inför säsongen, att man skulle till Innebandyfesten. Något man nu alltså bara är en match ifrån att uppnå.
– Målet har alltid varit att gå till festen och nu är vi en match ifrån. Jag tror det mentala blir viktigt, att vi är fokuserade i 60 minuter men även att vi tar många avslut med precision.

Det väntas mycket folk i Rydsbergshallen och Brydolf tror publiken kommer få sen en fartfylld match mellan två starka lag.
– Publiken kan förvänta sig en rolig match där två lag kommer fightas för att ta sig till Innebandyfesten.

Hur slutar då matchen?
– Jag tror på vinst 4-2!

Se till att köpa din biljett och komma och heja fram FBC Lerum till seger och ett avancemang till Innebandyfesten! Biljetter köper du här!