Burman lämnar Lerum

819

Vi kan nu meddela att Marcus Burman lämnar FBC Lerum inför kommande säsong. Marcus har sedan årskiftet flyttat till Linköping för studier och pendlat hem till Lerum för att spela matcher under slutskedet.

Burman som har Partille som moderklubb, anslöt inför säsongen 18/19 och kunde snabbt få allt större förtroende i JAS och divison 3 där han även var med och vann SM-guldet i P16-klassen.

Säsongen 19/20 så belönades han med allt fler starter i A-laget och senaste två säsongerna har han noterats för 40 matcher i Allsvenskan.

Burman har gjort sig känd som en defensivt stark kugge med en härlig intensitet i närkampsspelet kombinerat med ett par offensiva ruscher emellanåt där lite vad som helst kan hända. Utöver det har han varit en pådrivare av rang och ställt höga krav på både sig själv och truppen.

Vi riktar ett stort tack till Marcus för hans insatser och önskar han lycka till framöver där det ser ut att bli fortsatt spel i en annan klubb på hans nya ort.

På återseende!

Rasmus Larsson från sportgruppen:
Jag har ju haft förmånen att fått följa Marcus resa från Partille-tiden. En fantastisk kille som tagit enorma kliv och utvecklat allt egentligen, även om hans defensiva egenskaper har varit härliga att skåda. Han kommer saknas i gruppen, men jag hoppas han fortsätter utvecklas och kan komma tillbaka en dag framöver