Stort tack och lycka till!

669

Vi kan nu meddela att Ellinor Falck lämnar FBC Lerum inför kommande säsong. Elli kommer att flytta till ny ort där hon kommer fortsätta sitt idrottande.

Falck har FBC Lerum som moderklubb där hon gått hela vägen från Bagheera till vårt A-lag. Säsongen 20/21 gjorde hon debut i A-laget men bortsett från ett fåtal matcher i JAS och division 1 så satte pandemin satte stopp. Den gångna säsongen fick Falck uppleva mycket med både ett allsvenskt kvalspel samt Innebandyfesten i Uppsala där laget vann en finfin femteplats.

Falck är en ledare och pådrivare av rang något som också gjort att hon kunnat bära lagkaptensbindeln med självklarhet. Genom sitt sätt att spela med intensitet och kraftfullhet i närkampsspelet har hon gjort sig ett namn att vara extremt svårstoppad. Kombinerat med bra spelförståelse och en skicklig klubba så har poängproduktionen också varit en styrka där hon med sina 37 poäng placerade sig på femteplats i division 1:s poängliga.

Vi riktar ett stort tack till Elli för hennes insatser och önskar lycka till framöver. På återseende! 

Elli Falck själv:
– Jag är så himla tacksam för min tid i FBC Lerums A-lag. Det är en fantastisk miljö att kunna utvecklas som spelare, där tränare och spelare lägger så mycket tid på det vi alla älskar, innebandy! Föreningen och publiken är fantastiskt och jag vill rikta ett stort tack till alla som har hjälpt mig i min utveckling fram till idag. På återseende❤️?

Mattias Flodén kommenterar:
– Det har varit ett privilegium att få jobba med Elli. Hennes ledaregenskaper, tävlingsfokus och förmåga att driva sin omgivning har varit imponerande. På planen leder Elli laget genom sin unika spelstil och detta kombinerat med en mild och rak framtoning där fokus ligger på allas mående gör Elli till en fantastisk lagkapten. Som innebandyspelare har utvecklingen varit stor. Duellspelet är unikt, sevärt och framgångsrikt. Spelet med boll har nått nya höjder där hennes poängproduktion och målfarlighet verkligen har skjutit i höjden. Med stort intresse och stolthet kommer jag följa hennes resa framöver. Vi önskar ett stort lycka till och säger på återseende ❤️?