Tack Viktor, för alla dina insatser!

356

Det står nu klart att vår rutinerade burväktaren målvakt lägger hjälmen på hyllan inför kommande säsong. ”Weddan” som hunnit fylla 31 år och varit en av de mest rutinerade spelarna under de sista säsongerna i den unga truppen, har varit en hyllad och uppskattad målvakt som varit tryggheten själv under många säsonger.

”Weddan” som har IBK Pantern som moderklubb (som numera är en del av FBC Lerum) kom tidigt upp i A-lagsverksamheten. En kort avstickare till Göteborg under säsongen 08/09 samt tre säsonger i Pixbo Wallenstam och SSL har det blivit innan han säsongen 13/14 återvände till Lerum och kunde i våras avsluta den nionde raka säsongen där han bland ananas varit med och spelat upp laget till Allsvenskan vid tre tillfällen.

Anton Olofsson som både spelat med och senaste åren coachat Weddan, säger följande om avbräcket:
”Det är såklart ett ordentligt tapp ur flera perspektiv, Weddan har presterat på en hög nivå över lång tid och gett oss chansen att vinna matcher flera säsonger i rad. Det kommer även märkas omklädningsrummet såklart när en kulturbärare lämnar. Det känns dock mycket bra att behålla honom i föreningen i en annan roll.” Vi riktar ett stort tack till ”Weddan” för hans insatser genom åren och önskar honom all lycka framöver!