Duo egna spelare lägger klubborna på hyllan

449

Vi får nu tyvärr meddela att två spelare med rötter i FBC Lerum sedan klubbens bildande 2008, väljer att lägga klubborna på hyllan.

Det gäller Tova Wilhelmsson och Eleonora Björnum som båda representerat FBC Lerums damlag under de senaste fyra säsongerna.

Vi från klubbens sida vill rikta ett stort tack till tjejernas för deras insatser både på och utanför planen där tjejerna agerat fina förebilder.

”Ellis” har spelat spelat 68st matcher i a-laget där det från hennes backposition också har blivit 13 mål och 16 assist. Utöver matcherna i a-laget har hon spelat SM-spel och JAS med föreningens juniorlag.

Tova har precis som Ellis spelat SM och JAS-spel och i a-laget blev det totalt 4 mål och 3 assist på 50st matcher. Tova lämnar dock inte klubben helt då hon istället plockar upp coachtavlan när hon kliver in som tränare på både dam och herrsidan.

Damsektionen genom Mattias Flodén:
Från damsektionens sida vill vi tacka Tova och Eleonora för alla fina insatser! Tjejerna har representerat U-lag, JAS och A-lag och varit med i föreningen ända från innebandyskolan Bagheera och har en gedigen förankring i FBC. Vi är glada över att Tova valt fortsätta som tränare i damsektionen och vi hoppas få se Ellis tillbaka i framtiden. Tack för allt tjejer!