Vardagsmatch väntar HJ-JAS

178
Nico på innebandyfesten i våras - Foto: Christoffer Sturesson

Matcherna duggar tätt för vårt HJ-JAS som nu har en hemmamatch på agendan under onsdagskvällen.

På sina första tre matcher har man lyckats ta sju poäng efter två raka segrar. Nico Sigström är dock inte helt nöjd.
– Helt okej, målet är att ta tre poäng i samtliga matcher under året. Däremot leder vi serien och är obesegrade, vilket ändå är ett godkänt resultat.

Senast i fredagens match, där man sakande både Victor Johansson och Felix Eriksson för att nämna två, så tog man en 2-4 seger.
– Jag tycker vi gör en okej match. Vi saknade en del spelare, och kommer inte riktigt upp i nivå. Vi lyckades stänga ner Göteborgs anfallsspel, och att endast släppa in två mål bakåt är vi nöjda med. Framåt skapade vi även lägen till att göra betydligt fler mål än bara fyra. I det stora hela en godkänd insats, målet på förhand var att vinna vilket vi lyckades med.

Nu väntar säsongens fjärde match och den kommer spelas mot Kärra, som i truppen har ett par nya spelare.
– Har egentligen ingen koll alls på motståndet. De har hittills vunnit en match och spelat jämt mot både Göteborg och Lindås, men utöver det vet jag inte mycket mer. Jag tror det kommer bli en bra match, som vi går segrande ur.

Vad ser du att ni behöver sätta framöver?
– Vi har som sagt inte riktigt kommit upp i nivå, och jag tycker alla delar i spelet måste höjas. Men vi har ännu inte hunnit spelat ihop oss, och jag tror spelet kommer falla på plats allteftersom serien fortsätter.

Nico som främst agerat center under en längre period, har det sista tagit ett kliv ner i planen och fått spela en del back. Något han tycker varit spännande.
– Det har varit en rolig utmaning. Har under alla mina år spelar center eller forward och är därför rätt ovan på backen. Men jag har fått bra hjälp av backkollegan Hampus, och försökt bidragit med mitt både i försvaret och anfallet.

Matchen börjar kl 20.00 i Rydsbergshallen imorgon onsdag – Varmt välkomna!