Energi är nyckelordet mot Hovslätt

237

Hovslätt borta en onsdagskväll – kanske inte den matchen som skapar mest inspiration men nu gäller det att knyta näven i fickan för vårt herrlag i jakten på viktiga poäng.
Hovslätt fightas om en kvalplats och Lerum om nytt kontrakt så vad motiverar mest. En viktig bricka i det spelet är Lerums senaste nyförvärv – Joey Hassdal som assisterande tränare i båset. Till vardags hör vi Hassdal mestadels som påläst kommentator i innebandy-TV men han har också en lång karriär i vårt herrlag där han bidrog med just energi som pådrivare.

Vad tror då Hassdal om matchen i Jönköping? Vad har du för bild av vad som behövs och vad du kan bidra med?

”Det jag vill komma in och bidra med nu på sluttampen är energi, energi och lite energi.
Som spelare så var jag väldigt bekväm i rollen som pådrivare och energiknippe och att ställa krav på min omgivning och forcera fram tävlingsmomentet på träningar – det har alltid varit en del i min roll som spelare.
När Lerum nu ställde frågan och eftersökte just de sakerna så kändes det som en väldigt spännande och rolig möjlighet att få kliva in i ledarstaben. Blir kul att börja med en tuff bortamatch mot ett skickligt Hovslätt på en onsdagskväll.”

Vad tror du är starkaste motivatorn – kvalplats eller nytt kontrakt?

Ja du, det beror nog på vem man frågar.
Men vi kommer att komma ut med mycket energi och hunger ikväll och göra allt för att plocka med oss alla 3 poäng hem till Lerum!”