Tack Reine

516
Foto: Christoffer Sturesson

Det står nu klart att årets lagkapten, Pontus Reinholdsson, väljer att lämna FBC Lerum efter säsongen och fortsätta sin karriär i en ny förening. Reinholdsson som så sent i söndags var högst delaktig i att man klarade kontraktet med sina två mål mot Lindås. 

”Reine” som kom till klubben under hösten säsongen 19/20 och var med och gjorde resan upp till allsvenskan och har hunnit med drygt 3,5 säsong och spelat drygt 70 matcher. Senaste säsongerna har han tagit kliv ned i planen och fått ta stort ansvar och även vara kapten för laget. 

Rasmus Larsson från sportgruppen säger följande:

Trots sin relativt unga ålder, så är Reine en av de mest rutinerade spelarna i truppen. Han har gått från en offensiv allroundspelare, till att bli mer av en ledare och kugge i de bakre leden. Vi önskar honom all lycka till framöver i sin nya klubb och tackar för tiden hos oss. 

Reinholdsson säger själv följande:

Det har varit 3,5 fantastiska år i Lerum. Jag har mycket att tacka Lerum för. Jag har tagit mitt nästa steg i utvecklingen och även vuxit som människa. Så självklart känns det tungt att lämna föreningen och alla vänner man har fått genom åren. 

På återseende ❤️

Reinholdsson kommer framöver presenteras av sitt nya lag.